“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world,” Nelson Mandela.

We leven in een deeleconomie, waarbij kennis een steeds belangrijkere rol speelt. Gelukkig zijn we nooit uitgeleerd. Het verwerken van de hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, vormt een behoorlijke uitdaging. Iedere dag dienen we keuzes te maken. Wat wil ik wel of niet lezen, onthouden of bijhouden? Houd ik mijn kennis voor mijzelf of ga ik het delen met anderen?

Ook als (startende) ondernemer staat u ongetwijfeld regelmatig voor een vraagstuk. De keuze is, gaat u deze alleen oplossen of met iemand delen? Wordt het een bekende of bent u toe aan een frisse blik? Het kan heel verhelderend werken om de situatie aan een extern persoon uit te leggen en uw vraagstuk aan deze persoon voor te leggen. Gewoon om te sparren voor nieuwe inzichten, motivatie en handige tips. Zonder een lang coachingstraject aan te gaan voor ondernemersadvies. Want uiteindelijk zijn wij als ondernemers daar vaak toch te eigenwijs voor.

Trakteer uzelf op een goed gesprek met onze eigenaresse Hella.

what-we-do

.business-speaker

BUSINESS TEATIME

Even met de handen in het haar? Behoefte aan een luisterend oor en iemand die meedenkt? Wilt u structuur aanbrengen in het bereiken van uw doel? Babbel dan een uurtje digitaal met of zonder beeld. Zowel voor ervaren als startende ondernemers.

Ja, ik wil graag babbelen

BUSINESS INTERVIEW

Evenement of bijeenkomst en ruimte voor spontane en inhoudelijke zakelijke interviews? Wij denken dat het anders en persoonlijker kan. Door onze ondernemerservaring en interesse weten wij als geen ander hoe we op een luchtige manier toch inhoud kunnen geven aan een interview en hoe we de aanwezigen kunnen inspireren. And yes, we love Hanneke Groenteman, Linda de Mol en Eva Jinek.

Kom met ons babbelen

BUSINESS SPEAKER

Vlot, meeslepend en inhoudelijk sterk. Hella Soethof heeft een heldere visie op verblijfslocaties, ontwikkeling van steden en consumentengedrag. Wat is precies de WOW-factor? Wat maakt het compleet en toekomstbestendig? Hoe is het te implementeren of te behouden in de openbare ruimte tot in de kleinste details in de ondernemingen zelf? It’s all about identity and experience!

Ja, verrijk ons met je visie
why-work-with-us
  • Wij geloven in de kracht van het delen. Hoe meer wij ervaringen en visies delen, hoe beter wij elkaar kunnen versterken.

  • Wij denken niet in hokjes of clichés. Kwalitatieve informatie is niet gebonden aan leeftijd maar aan inzicht en inlevingsvermogen.

  • Wij gunnen u mooi, uitdagend ondernemerschap, zichtbaarheid en erkenning. Om van toegevoegde waarde te kunnen zijn, bieden wij de volgende opties aan.

“Wat ontzettend fijn je gesproken te hebben. Heerlijk die energie en oplossingsgerichte tips. Ik heb er nu al zin in om het op te pakken.”

“Kan ik het even bij jou tegen het licht houden? Ik weet niet zeker of ik alles wel goed zie.”

“Ik dacht ik bel jou even, jij hebt altijd wel een goede kijk op dit soort complexe strategische zaken”.

“Zo leuk! Ik kijk weer heel anders naar mijn bedrijf. Nooit over nagedacht om dit aan te pakken terwijl het een kleine moeite is”.

“Ik werk nu veel productiever en gerichter aan mijn doelen”.

“Tijdens het interview voelde ik mij echt op mijn gemak, ik had echt het gevoel alsof we met z’n tweeën in gesprek waren. Zo fijn want ik barstte van de zenuwen met zo’n groot publiek.”