‘Sometimes, it falls upon a generation to be great. You can be that generation. Let your greatness blossom.’ Nelson Mandela.

Maak kennis met Hella: een zelfstandige vakidioot met verschillende expertises en backoffice. Ik doe met liefde waar ik goed in ben, vernieuwend en efficiënt. Ik geloof dat mijn uitgebreide kennis en kwaliteiten elkaar aanvullen en zorg daarmee voor de juiste synergie passend bij de opdracht. Zo maak ik vaak het onmogelijke mogelijk, oftewel het wow-effect, van visie tot realisatie.

Courage and curiousity creates new paths.

Dit is kenmerkend voor haar carrière en kennis. Zo belandde Hella al vroeg bij bekende internationale retail merken en reisde de wereld over. In de verschillende keukens van ondernemerschap maakte ze kennis met structuren, processen, klantreizen en haar grote liefde projectmanagement! Door een gezonde dosis eigenzinnigheid durfde zij van de geijkte paden af te wijken, nieuwe kansen te creëren, deuren te openen, te falen en successen te behalen. Haar enthousiasme en bevlogenheid is niet alleen zichtbaar maar zeker aanstekelijk. De afgelopen jaren zorgde zij voor een frisse aanpak met als één doel, ondernemers in een gebied verbinden en activeren.

Wat vind je zelf van deze introductie?

Blijkbaar kan je in een paar zinnen iemands carrière beschrijven. Het klopt helemaal!

Je startte Hella Management in de recessie tijd. Hoe heb je dit ervaren?

Het was flink aanpoten! Dat is natuurlijk altijd zo als je als zelfstandige aan de slag gaat, maar het is ook een soort zoektocht naar jezelf. Waar ben je goed in, waarin kun je jezelf verbeteren en waar moet je vooral van weg blijven? Ik geloof dat je als ondernemer in de loop der tijd regelmatig bijschaaft en zo steeds een stapje dichter bij jezelf en je eigen krachten komt te staan. Een prachtig proces als je ’t mij vraagt!

Wat is jouw toegevoegde waarde?

Ik heb een heldere en frisse blik op hoe de wereld nu is en gaat worden in de toekomst. Mijn oog valt altijd op sterke, conceptmatige verblijfslocaties waarbij identiteit en klantreis centraal staan. Ben ik enthousiast over het vraagstuk of de opdracht? Dan raak ik in een soort flow, waarin ik altijd de kers op de taart wil realiseren. Verbinden en mensen bij elkaar brengen gaat op een natuurlijke manier. Door mijn brede achtergrond heb ik een haarfijn gevoel voor intrinsieke belangen en strategische impact. Situaties en structuren krijg ik snel inzichtelijk of verscherpt. Voor praktische uitvoerbare oplossingen en relatiemanagement ben ik de juiste persoon.

Loopbaan & Netwerk: Linkedin Geografisch werkgebied: Internationaal Talen: Nederlands, Engels, Duits Specialisatie: projectmanagement (activaties, verbouwingen, winkelinrichting, shop-in-shop), processen en operations, consumentengedrag en branding. Kenmerkend: sociaal, spreker, motiverend, goed procesmatig inzicht, duidelijke communicatie en gestructureerde werkwijze.

LET’S TALK
kennis-maken-hella-management