procesmanagement-dienst

“We can change the world and make it a better place. It is in your hands to make a difference”, Nelson Mandela.

Organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. De waan van de dag en het realiseren van vastgestelde doelen zorgen veelal voor bedrijfsblindheid. “We doen het altijd al zo, dus we doen het zo”, een veelgehoorde kreet. “Waarom niet?”, zou ik zeggen. Het is een bekend fenomeen dat mensen niet van verandering houden en dat het zorgt voor de nodige weerstand. Het beschermen van de persoonlijke toegevoegde waarde en werkzaamheden is een logisch vervolg. Maar hoe nuttig is het, wanneer het team zelf meer rendement behaalt uit bestaande processen? Dat er nog productiever wordt gewerkt, dat ieder teamlid zijn of haar sterktes benut en energie krijgt van de nieuwe situatie. De weerstand vervalt en er ontstaat een nieuwe flow. Ik maak graag samen met u het verschil op het gebied van procesmanagement.

Procesmanagement heeft een meerwaarde voor iedere organisatie. Het is een daadwerkelijke toevoeging voor bestaande en nieuwe processen. Het opzetten en herinrichten hiervan bevat tal van aspecten en lijkt al snel complex. Een frisse blik van een ervaren, onafhankelijke procesmanager is dan voor iedere organisatie een verademing. De werkwijze optimaliseren en betrokkenheid vergroten op strategisch, tactisch en operationeel niveau is volgens mij de sleutel naar succes. Samen met u zorg ik dat de prioriteiten goed gekozen worden. En dat er tijd wordt vrijgemaakt om weer samen te werken in plaats van langs elkaar heen.

Bent u op zoek naar een gedegen projectmanager? Ook daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres. Lees meer over projectmanagement.

 1. Leg uw procesmanagement vraagstuk aan mij voor. Draai ik warm? Dan gaan we door.
 2. Om te beginnen inventariseer ik gedegen en eenvoudig bestaande processen.
 3. Ik toets de customer journey (klantenreis).
 4. Vervolgens breng ik de procesarchitectuur en mogelijkheden in kaart.
 5. Tot voorzie ik u van realistische en praktische aanbevelingen.
 • OVERZICHT

  Ik beschik over een heldere blik en ervaring op het gebied van groothandel, MKB, verblijfsgebieden en consumentengedrag.
 • PROCESMATIG BREIN

  Ik ben een procesmatige denker. Laat mij om die reden maar voor verheldering zorgen.
 • EEN GOEDE MIX TUSSEN THEORIE & PRAKTIJK

  Ik heb niet alleen een goed gevoel voor haalbaarheid maar ook voor praktische oplossingen.
 • ONAFHANKELIJK! DAT ZEGT GENOEG

  Heerlijk, iemand zonder eigen belang, bestaande relaties of geschiedenis. Met andere woorden: een onfhankelijk persoon.
 • RESULTAATGERICHTE VERBINDER

  Ik weet als geen ander hoe je een team in beweging krijgt.